Svenskaplugg


Ett bra album, helt enkelt.

ABC-partyyyyy


Bild och redigering: Wilma

Födelsedagsfirande hos Wilma med bland annat Ms Marvel, Legolas, Austin Power. Själv kom jag som Emil i Lönneberga med Griseknoen under armen.

Kepa


Riktigt snygg kepa, Hollywood 349 kr.

2 ÅR!


Idag är det så att bloggen fyller 2 år, galet! Det borde firas med pompa och ståt men istället firas det med vindruvs-ätning och historia-plugg.

Yesterday

Igår var jag uppe i ottan för att dra på 2nd hand med min kära 3's

Överflödig rubrik.


Idag har vi tagit skolfoto, lyckades se helt normalt ut tror jag.
Blev thai med Nina & Sean innan håltagning i örat. Nöjd tjej.

And still we will be here


SÅ JÄKLA VÄRD GÅRKVÄLL! Enter som leverar som inga andra live, mosh, svett och nya wordfeudvänner! Idag har London-resan bokats så nu är det definitivt, så värt! Så taggad tjej. 17-21 Oktober! Kickan & Hanz!

Common dreads.

Tremannafest i Wilmas bastu i slutet av sommaren. Ph: Wilma

Haft en fin helg, ölkvällen blev riktigt lyckad. Igår slappade jag tillsammans med Nina (som somnade i soffan i 40 minuter...) och gjorde lite förarbete till projektarbetesresan och IDAG, IDAG BLIR DET ENTER SHIKARI! Peppat sedan förra gången jag såg dem.  10 Januari 2010.


InstagramBra påhitt detdär instagram, allt blir finare. Idag har jag spelat biljard för andra gången i mitt liv och blir alltid lika chockad när en boll(?) rullar i hålet. Fick godis med.  Ikväll blir det dricka öl.

Annars har jag så sjukt mycket att göra just nu men inte motivationen och orken att ta tag i det men imorgon så kanske det blir av...

123...kör.

Blir högskoleprovet i slutet av oktober!

Lite så


These days.De senaste dagarna har jag; haft filmkväll med Nina, hängt på itdata, spelat wordfeud, skolkat, kommit tidigare till skolan och pluggat, kört bil, försovit mig, haft ont av tandställningen, skulpterat ett ansikte i lera och tyckt att det var grymt kul, skedat med klasskompisar på en tjockmatta istället för att vara med på idrotten, nyst en miljoner gånger, hostat desto fler gånger, haft keps i skolan, träffat Therese och Albin, pluggat MatteC och bara allmänt tyckt att allt känts bra. Sängdags!

Dagens låt.


London baby! YEAH!Londonresa med familjen -08

Känns lite sjukt att jag och min kära Nina kommer åka till London i höst.
Göra projektarbete, fota, shoppa, äta, upptäcka och leva londonliv.
Kommer bara bli så himla bra. Känner det på mig.

...Skulle egentligen visa min nya jeansväst och vita myströja

2011-09-06Förfest + hulebäcks kickoff på Berså. Wilmas bilder  och redigering igen, bästa bilderna tar hon! (Hoppas det är okay att jag är sån tjuv?)

Godnatt


Dags att krypa till sängs efter mysigaste lördagskvällen på länge.

<3


Nina och Britta i tisdags @ förfest hos mig med gött folk.

OMG WTF!

Skolkade och drog till Jönköping för några veckor sedan

Stannade till på lager 157 och hängde i en rosenträdgård

Hey, I'm in the band! OMG Writing the Future!

Pumpade Fest hos Mange och Friday på parkeringen

Hej!

Fördrev tid med att brottas på golvet (tydligen)

Intohimo!

Toppen dag, 5 av 5 toasters!


Bra skit.


Girls night out.Bilder från förra lördagen när vi var på PC. Mera sådana kvällar, tack! Bilder och redigering står finaste Wilma för! Ikväll blir det kräftskiva hos Astrid fast utan kräftor för min del. Blir nog himla fint!

Skall gifta mig med honom.


2 år senareÅÅÅÅÅH! JOSHUA RADIN, EN AV DE BÄSTA, KOMMER TILL GÖTEBORG IGEN! ÄNTLIGEN! SAMMA PLATS, SAMMA DATUM MEN 2 ÅR SENARE, KOMMER BLI SÅ HIMLAHIMLAHIMLA BRA. DÖR EN SMULA. GÅSHUD. PEPPPEPPPEPPPEPP! GAAAH!

Kära KP

Hej, jag är en tjej på 19 somrar som svettas mer i armvecken än armhålorna. Är jag felkonstruerad? Är detta normalt? Tacksam för svar.

To where the sky was blue2011-09-01


Agnes tipsade mig om detta klippet, hahah fab!

RSS 2.0