S-U-C-K

Här sitter jag och har damp på grupparbeten, dumma mocking-fucking-bird-boken. Dumma lärare som inte fattar att grupparbete inte funkar. Dummaste.

Nämen!Bloggen 1 år och 1 dag, nämennämen.  

Like these autumn leaves I don't have nothing to hold

En såndär dag då allt går uppochner, ena sekunden känns allt bra och nästa känns allt så hopplöst. Bästa låten när det är hopplöst i alla fall. Men nu skall jag rycka upp mig, ikväll blir det trädgår'n och det blir nog fint även om jag funderat på om jag kanske inte är så bra på att gå ut...

Därför att:
1. Jag är världens kvällströttaste
2. Jag är snålsnålsnål

Nu när alla blir politiska offentligtJust nu önskar jag inget hellre än att på onsdag när alla röster är räknade att moderaterna eller det blå blocket kan få 3 till mandat, allt som krävs är runt ynkliga 7000 röster och vi slipper mycket av SD-skiten. En blå majoritetsregering utan några vågmästare, det tror jag till och med alla rödgröna ute i stugorna (utan de 5.7 % SD-anhängare) önskar. Men känns inte så troligt att det kommer ske. Stackars fina Freddan.

Så ful var den inte


På tal om ingenting så gilla att min bildlärare rådissade min målning.
Nu har jag suttit och försökt komma på något vettigt att skriva men blev bara gnäll varje gång så skippar det och går och gör något annat... Samhäll kanske? Usch.

Another chance on cheap romance

Slutade med att jag bjöd in mig själv till Nina i stället för att sitta hemma, bra plan! Idag är det plugg som gäller, samhällsprov på torsdag och jag vill ha det där mvg:et. Bilderna här ovan är från Nybro, fast alla är inte från det här besöket.

Nu: Umgås med samhällsboken & lyssna på Eric Hutchinson

@Home

Hemma igen, uttråkad.
Borde plugga men orkar inte på en lördagskväll.
Blir så trött när ens planer inte blir som det är tänkt. 
Äsch, lika bra att plugga så man slipper imorgon
Fast det gör man inte -.- 

Arnoldo Arnoldi!


Jag fick en ny ring av systra min igår. Helt oväntat! Helt galet fin!

Nu: Äta stuvade macaroner och bacon.
Sedan: Fara till Nybro, hemma igen på fredag!

Från Sundbyberg
Durr Hurr Di Derp!

Pappa ringer: "Vad gör du?" "Lanar CS..."
och så lanar man rixdax :P:Ppp:PPP;pP;P;P

12.10

Vill bara notera att Katy Perry har släppt ett nytt album.

Dagens klädsel de senast dagarna har varit långkalsonger och t-shirt och tiden jag lämnat sängen har varit minimal (möjligen för att förflytta mig till soffan en stund). Istället för att gå på bio blev det ett besök på vårdcentralen.

RSS 2.0