Snygg


3'ssss vann macbook, jag är galet avundsjuk. Här är hennes film!
Funderade på att sno med mig den när jag gick av tåget.
Haft 1 lektion idag, mer tid på bussen än i skolan.

Så jag griper tag i vita blad.Har så rysligt mycket plugg; historia-prov, matteprov, Nv b-läxförhör, svenskainlämning (instuderingsfrågor + fördjupning), engelskainlämning (uppsats), samhällsinlämning (SKO+Å om konflikt max 6 sidor, eh), design-uppgift och allt skall hinnas med innan jul, som är om...3 veckor? Nä, bättre att tänka på fina saker som förra fredagen till exempel, fikade med Nina & Wilma och födelsedagsfirande för Helga hos henne och på trädgår'n.

Allting Börjar Om
Torsdagkväll. Jazzbar med knäppt namn. Adams-Ray. Blev extremt opepp på publiken och att vänta men Daniel är ju inget annat än grym. 

1 månad + 1 dag

Sitter och letar noter till jullåtar som jag kan lära mig på munspel, fått sån himla julstämning. På lördag blir det pepparkaksbak med familjen + farmor och jag skall plocka fram julmattan, nya bäddsetet (hoppas det hunnit komma till mig då) och julstjärnan, det blir himla mys.

Nu skall jag återgå till att lyssna på Frank Sinatra och dricka varm oboy.

I'm losing sense of timePromenad med min kära vän Sofia idag, ibland är det skönt med matissedagar så man får sluta tidigare, vid 12 närmare bestämt. Inget regn idag, men fingrar och tår frös himla mycket i ofodrade skor och tunna tumvantar.

Coincidence, I think not199 svenska riksdalerCan't forget those things you said
1. Jag har nu en Daniel-biljett.
2. Jag har en näsa. True story.

Värd låt: Bob feat Rivers Cuomo - Magic

Fredagsmusik


Hang with me


Igår - var på Sticky för första gången med dedär 2

Fluffhåret!

Anna & 3's

sedan var det dags att gå hem, finfin kväll!

Jag peppar.Wait What

SMS Kl 23.08
"O lord! En naken dvärg"

EMA igår, var överraskande om man säger så.

I Ett Kolsvart Göteborg

För sisådär en vecka sedan. Sprang runt och åkte spårvagn. Färgglada strumpor i converse. I en stad som var bombhotad. Med en för dålig kamera.

Svart Vitt & Allt Däremellan

Såg Daniel Adams-Ray på Bengans, både jag och 3's blev som 13åringar i närheten av honom, och 13åriga Hanna kan inte fota så alla bilder från spelningen blev katastrof dåliga, men skivan kommer gå på repeat nu och 25 november får vi se honom igen, det blir fina grejer!

RSS 2.0