WHY OH WHY?

Varför är det bara stora bokstäver på min blogg? :o :o :o

eller är det bara jag som ser det så?

hmmmm...fast inte i detta inlägget men allt annat! KNAS!

EOS

Eos-föreställning. ALDRIG MER EOS! -glädjeryck-

Hot Stuff
Jag gillar ju er fast vi är sjukt fula!<3
Tkr inte vi får umgås nog på Eos-dagarna!

Nicht gut.

Jag blir rädd för Di Leva-reklamen på spotify.

11.22

toastol toastol, du är så fin.
i badrummskåpet finner jag en låda ibumetin.
toastol toastol åh vad jag älskar dig.
badrumsskåpets ibumetin frestar mig

Fasiken vad Nina är bra på att skriva dikter, vår lärare kommer älska den

Lady In RedTänkte satsa på: dethärharjagköpt-blogg, eller nähäee. Min klänning är nog dock den finaste jag någonsin ägt. Nu blir det idrotts plugg och sedan sova!   


Fina Nina FlinaNinas inlägg var det finaste på år och dar, och mer bilder på henne går ju att fixa. Vill ju vara alla till lags, tror att hon kommer gilla dessa väldigt mycket! Lots of luv.

I LUV YOU

Kära läsare. Mitt namn är Nina och jag har fått den stora äran att göra en underbar gästbloggning här. Mmm (marabou) vilken härlig blogg Hanna har. Lite för få bilder på mig bara, men annars är den bra måste jag säga. Eftersom jag går en sådan seriös gymnasielinje som konst och design har jag extremt mycket att göra nu, så låt mig tacka för mitt inlägg. Nu ska jag fortsätta klippa ut möbler utskriva från allas våran google. Det är lite klurigt det där med att skriva ut och klippa. I LUV YOU. Luv=ej inkorrekt enligt maj. PÖZZ NENA.

18.11


Vecka 12

Måndag: Eos -.- förstör hela dagen.
Tisdag: Buffertdag?
Onsdag: Engelska bokredovisning
Torsdag: Idrottsteori-prov
Fredag: 3(!) h lång debatt om miljö.

Idag: Fått gjort en-redovisningen och fixat pluggpapper till idrotten. Men debatten, vettefan hur den kommer gå, min grupp har knappt börjat. Måste kämpa, som en dvärg för att nå upp, denna vecka med det.

Nu: Släpa mitt sunkiga jag ut och gå en stund. (idrottsteoripapprena sa till mig att jag behöver sol.) 

OMG I SO TOTALLY SKATE!Jag vet, min blogg är sjukt tråkig för jag vill bara ha och ha och ha saker hela tiden. Men shopaholic-tendenser finns det gott om.  Sofia! Jag vill ju att vi skall ha massa pengar och köpa brädor och vara coolkidzzz.Black and White Didn't Fit You.
Therese tipsade mig om fotografen Tim Walker och jag vet seriöst inte hur man inte kan älska hans bilder, så vackert som jag ryser. Vill så ha hans bok nu men med priset 700 kr så får jag nog fortsätta drömma.

Konsumera mera.Finfint, konsumera mera! Måste köpa nya svarta fakeconverse med för mina gick sönder i sömmen förut, inte helt okay. Ikväll har jag varit på spelning, den var inte heller helt okay men aja funkade, trött som en liten gris. 

Men mest av allt behöver jag ett par svarta shorts för det kan man ha till allt sedan när det blir varmare! :)) 

Band of horses - the funeral

Old TimesKänns som att jag alltid lägger upp gamla bilder men blir så när det är brist på nytagna. 3 december 2008.  Håret ser fint ut, blont och sådär fint lockigt som det inte blir nu när jag sparar. Mina ögon ser bruna ut också och det är nog något av det finaste som finns (enda anledningen till att jag umgås med Nina). Nu blev det ett sånt här töntinlägg som jag antagligen kommer ta bort nästa gång jag rensar här.

I morgon blir det bild b - redovisning, önska mig lycka till. Nu skall jag försätta sitta här och lyssna på Amanda Jenssen för hon är faktiskt himla bra.

Not good.

Jag har en kris. Jag vill handla. MYCKET. Shop til' you drop. Handla som en galning. Tills man inte har några pengar kvar (men massor av ångest)

Elektronen @ Kungsbacka
Spelning på Elektronen igår med folket där ^ + Sofia 

Rubriker är inte riktigt min grej.


Nina, den blommiga köper du inte för den är min! :o
Oj, vad mycket finare den är i verkligheten.

Bracefaces UNITE!
Smärta i munnen, tandställningen är fixad för denna gången, massa nya roliga små metalgrejer i käften! Bjuder på en bild från i somras innan tandställningen fick flytta in i min nederkäke. Annars har jag idag spenderat min håltimme på staden. Drabbade av "JAGVILLHAAAAAAMASSASAKER-sjukan men klarade mig utan att köpa något. Här sparas det! Testade även en baddräkt och fick lite flashbacks från när man var liten, men baddräkten var fin och hade inte haft något emot att äga den. Nu blev det mycket text!

BIKBOK.comÅh, sommarklänningar! Borde också få köpa fina klänningar nu när massa folk jag känner skall ta studenten, jag måste ju också vara fin! :o

2010-03-09Min far var väldigt söt som barn :o Kan se vart jag fått gener ifrån! Fick bilden av min lilla farmor i söndags när vi var där och firade henne på hennes 91:a födelsedag. Min scaner ville sammarbeta! Molto ovanligt.

MY SHOES SPAAARKLE!Åh, mina skor är så himla fina! Jag ser ut som en fin hamstergris!
Idag har jag även:

  • Haft matisse hela dagen lång, tråkigt. Skrivit klart min novell + fb i för många timmar.
  • Fått veta att min eos-lärare är "oroad" för mig. dumlärare.
  • Blivit sur när ingen tryckte på knappen och dumbusschaffören inte stannade utanför skolan så jag fick gå från terminalen. Vart tror han att typ 30-40 ungdomar skall igentligen? Nybörjare.
  • Åter igen nästan missat hållplatsen för en annan dumbusschafför inte stannade fast jag tyckte på stopp. Fick skrika högt och gå av mitt på vägen. Dagens ilandsproblem: Inkompitenta busschafförer.

Om en timme är det House! Bilderna ovanför har Ninaflina tagit.


OMG!

Behöver inte dö! VAAAATTTEN!<333333

Mustasch!Charmpoäng!

Water Long GoneInget vatten, kanske inte på flera dagar! Men vi har ett badkar fullt med snö. 

Hej Farmor, får jag bo hos dig?

 

Ten Million FirefliesJag vill verkligen inte gilla den här låten men det gör jag .___.

Saturday Night Everything is Alright

Bra kväll med spelningar. Behöver inte säga så mycket om det förutom att folket är AWESOME! <3 Nu skall jag sova, jappjapp. NONOMNOMNONOM! NONOMNOMNONOM! NONOMNOMNONOM! NONOMNOMNONOM!

A Sudden Gust of WindJobbar med fotografer i Bild B nu och alltså måste säga att jag älskar Jeff Wall's bilder. Så himla fint iscensatt och färgerna är perfektion.

Glöm inte.

JESUS ÄLSKAR DIG!

(Lappen sa det, lappen ljuger nog inte)

Pier Pressure 2010Nomnomnom, biljett till Pier Pressure köpt (istället för WCR, kanske blir båda i slutändan). 30 seconds to mars kan man ju bara inte missa. HerBrightSkies<3  Mitt nästa köp: Emmaboda-biljetter. Bye bye money.

I Put Some New Shoes On.WIHOOOOO! JAG FICK TAG I ETT PAR! NÄSTA VECKA KOMMER DE BO HEMMA HOS MIG! LYCKA I SKO-FORM! MMMMMM! Ledig idag också!

RSS 2.0