B-day

18 år, gammal gamling med åldersnoja!


19.00


Kanske sagt det innan men OneRepublic är riktigt bra! Ryan Tedder's röst<3

Nu: Hur jag mötte din mamma!

Och allt det konstigt som hänt.Kameraproblem här. Först så funkade inte kompaktkameran och nu gör den det, men frågan är hur länge? Glömt laddaren till systemkameran och sladden till kompakten så känner mig smått handikappad. (Rullstol). Annars så sitter jag här och tittar på tågbiljetter och SMHI's väder, åker nog tillbaks onsdag vid 9-tiden.   

En väldigt lång väg hem

Imorse när jag vaknade var jag nästan hundra på att jag inte skulle åka hem men det blir inte alltid som man tänkt och nu sitter jag här 353,9 km bort, hemma i mitt ensamma hus. Sofia & Vickan gick för en stund sedan och jag sitter och rensar lite bilder och sedan blir det till att se om det går något bra på tv, peace out!

Spelningar framöver

5   Augusti - Salem Al Fakir (Borås)
10 Augusti - José Gonzales (Kulturkalaset)
12 Augusti - EarlyToBed / Oskar Linnros / Amanda Jenssen (Kulturkalaset)
20 Augusti - Hoffmaestro & Chraa (Liseberg)
27 Augusti - NRJ in the Park (Liseberg)

2   September - The Baseballs (Liseberg)
16 September - Monsterstage Prospects
29 September - Joshua Radin (Trädgår'n)

Lite av det som känns värt, mycket trevligt! 

Tisdagsfint

Idag blev jag glad, idag fick jag brev av Nina


Ö-kvinna

Chacha blöggen, finns väl inte så värst mycket att skriva, varit här i sommarstugan några dagar nu och finns inte så mycket att klaga på. Vädret är soligt, inte ett moln och extremt varmt! Kändes väldigt värt när mina halsdukar från H&M kom, behövde dem sååå mycket. Aja, adjö då!

Värt att fundera på helt klartFråga 1: Varför kan jag inte planera när det gäller att packa? Packade klockan 3 på natten och alldeles för mycket kläder, ser ut som att jag skall flytta hemifrån när man tittar på väskan, om man tittar på garderoben ser det dock inte ut som att jag har plockat ut något alls, fortfarande helt överfull med kläder. Fråga 2: Varför skall jag alltid sätta klockan och gå upp sjukt tidigt fast jag inte alls behöver så mycket tid på mig? 1 timma som jag inte gjort någonting på nu, suck.

Tur att man har camen så man kan roa sig med att ta mycket vackra bilder

En ö full med storkar?

Skulle bara säga att imorgon 12.12 går mitt tåg till Karlskrona C där jag skall stanna på obestämd tid. Borde verkligen inte sitta här och göra ingen nytta utan ta hand om virrvarvet av kläder som ligger och väntar på att bli nerpackade. Men tänker liksom så att jag hinner sova imorgon på den 4 timmar och 32 minuter långa tågresan. Kommer bli lite dåligt (dåligare) med inlägg en tid framöver alltså, kanske trillar in ett då och då. Hoppas komma hem med kameran full av fina bilder. Annars så kan jag berätta att jag haft en väldigt trevlig kväll, varit på Lindholmen och firat Olivias 19 års dag (grattis igen!) med lite folk, mysmys! Har mycket vackra bilder på Olivia när hon dansar som ni skall få se en annan gång...

Crazzzzy gangstah girrrrlz

Träffade 3's ikväll
Klippte bort ännu ett band, nästan bandlös nu
 
Andra saker vi hittade på såhär på lördagskvällen: Spelade falskt på munspel och gitarr/ satt på filt och drack fläderlättdryck och lyssnade på Lady Gaga/ Tänkte på OompaLoompas/ Lekte på lekplatsen/ Sprang genom vattensprinklers i Partille Centrum/ och missade därför tåget / insåg att det inte går tåg 1 gång i halvtimmen efter 10/ Besteg grushögar / Gick upp till borgen / Kramades hejdå. En bra sommarlovskväll helt enkelt :3


Nina,

Sluta kommentar-bomba min blogg på det där viset -.-

Denmark, Denmark, Denmark

Några bilder är mina, några är fina Ninas.

Jag, Julia & Nina lämnade svensk mark och for till Köpenhamn

Med hjälp av karta hittade vi till slut till Ströget
Och viktiga saker som: Kentucky Fried Chicken!

Fint väder och mycket folk

Eftersom Köpenhamn inte var glutenanpassat så skulle vi hitta en mataffär så stackars Nina fick något i magen. Det var inte det lättaste.
Men vi lyckades med det med, toppen!

Övertröttheten satte in på bussen hem

Grym dag, 5 av 5 toasters!

RSS 2.0