YES/NO


Fy vad fina! Fy vad dyra! Från Lazy Off

Damn it!


Bild: Googlade, så hightec är jag.


Lite sur är jag. Gratis, ja gratis!, HerBrightSkies-spelning på Sticky den 15 April om man fyllt 18 det vill säga.

WOLFMAN!Slut på nybörjarkursen i munspel, suuuurt! Inte träffa Therese varje vecka, ännu mer surt. Eller jo, framöver blir det till att kasta snöbollar på äldre människor (fast snön verkar försvinna!) en gång i veckan istället! Kommer sakna vår hiss, dock möts vi och hissen nog igen i April ^______^


EIN VOLK
EIN REICH
EIN...WOLFMAN! MIT EIN HARMONICA!

2 COOL 4 SCHOOLBilder från skolan.

NU ÄR DET HELG OCH JAG FÖRFIRAR MED GEISHA-GLASS!

Sms på en tisdagkväll kl. 22.51

Jessica:
JAG KLARADE MIN LEVEL PÅ BUBBLE TOWN :D :D :D

Det spelet är farligt beroendeframkallande!23 FebruariVi skall rymma med cirkus! Jag som mustaschdamen och Rut som mustaschemokvinnan! Om inte det funkar kan jag vara Mr Potato Head från Toy Story så det löser sig nog!

FEJNT.Röda (fake)Converse & turkosa naglar skall det vara! ^__^ The Better WayGamla hederliga GP tipsade om ett bra band från Göteborg! Deras Myspace hittar du här.  

Vill haaaa! GE!

Stentvättade stuprörsjeans, slapp vit t-shirt, oversize marinblå hoodtröja, en svart nörd-ryggsäck och amerikanska flaggan-converse.
Så fint ihop!

Och jag som inte skall handla något nu .__.

3's & Arnold


Vi åkte fram och tillbaks till Haga några gånger

Det snöade

mmmm, förträfflig mobil!


Therese + Hanna + Kamera resulterade mest i ofokus bilder, suddiga bilder och vackra egobilder. Failade på munspeleriet gjorde jag, kunde inte sluta fnissa vilket komplicerade allt lite.  Vi hade även ett movie-moment när vi sprang handihand över drottningtorget i snön! :3

Aaron Johnson

Såg Angus, Thongs and perfect snogging igår (finns på youtube, dumma voddler som inte vill funka), helt okay film, fast böckerna är så mycket bättre. Men det var egentligen inte det jag skulle komma fram till utan hur sjuuuukt söt han som spelar Robbie är! .___. 

 

Remember me Yashin When You're FamousDessa fina pojkarna såg jag, Sofia, Vickan, Patrik, Elin och Douglas i fredags! :3 jag har en fin tröja! Nu vet ni det!

Myspace

Sommaren 2010

Nä, nu kör jag våga-vägra-vinter och går runt i sommarkläder här hemma. 

Kör även våga-vägra-melodifestivalen!  

O-M-G!

Vänta nu! Vänta nu lite! Kommer jag inte ha träffat Sofia "Rut" på över en vecka? Näää? Det här kommer inte gå.

Styrsö med fina Nina

Det som hade verkat som en GRYMT bra idé kändes inte så värst bra när vi insåg att det

1. Inte alls var sol ute vid öarna (som det var hemma)
2. Var svinkallt.

Men till Styrsö kom vi! Stannade en timma, tog finfina bilder och spelade in en vacker film (får se om den dyker upp vid ett senare tillfälle). Men bra dag i allafall :3

12.01

Så kom den dagen då vattnet i rören på hulebäcksgymnasiumet frös till is. Och alla barn var glada för nu behövde de inte gå till skolan. Hanna & Nina firade med att åka ut till Saltholmen för att upptäcka världen därute. Amen.


RSS 2.0