...Orkar inte med mig själv. Japp, jag är emo.

WANT SO BADLY!All I want for christmas is you! Okay, inte helt sant. Är ett girigt barn.

Kakor<3Umgåtts med mitt emo i kväll ^__^
- Sluta! Annars skadar jag mig själv!

Vi började med att vara extremt trötta, sedan vilade vi en stund på min säng och åt choklad så vi blev sockerhöga, det var härlighärligt! Heta bilder från i somras (Y)

(Y)

Vi har en plan.

I'll Believe You When...Brabra album!

Rock and RollDålig skoldag, börjar bli för många sådana. Nina är bra i alla fall, fick rida på hennes rygg idag :D Intresseklubben antecknar hoppas jag!

23 NovemberVet inte vad det är men det går helt enkelt inte att vara seriös i syrummet :o

3's and Arnold<3
Spenderade min söndag i Floda, närmare bestämt hemma hos Therese. Hennes rum gör mig lite (väldigt) avundsjuk och hennes garderob lika så. Mmm, himla snygga bilder!  

22 NovemberDen här lilla hatten skall bli min, nu var det bestämt!


Mr A-ZJag vill ha nya live-albumet med Jason Mraz, NU! .___. 

Geek In The Pink


Testade Julia's nördglasögon i skolan idag och känner plötsligt att jag också behöver äga det. Enligt Nina såg jag tydligen ut som en pojke från 70-talet men det är väl också trevligt.  Fint att jag fick länkat dem med + att jag uppdaterat så flitigt. Kul så länge det varar.  

Friend like youMin kompis är fin, värsta snygg i hatt. Jag vill också ha en hatt. Eller pengar att köpa en hatt för. Kolla hennes blogg vetja :3

Hurray!Jag är ledig idag och det firar vi med prima bilder på Picknickfestivalen, bara typ 7 månander till Picknickfestivalen 2010 >_<'

Today Was Just A DownerJag är sämst på att ha något att skriva, men lätt värt album :)

:3Japp, lite kär i skon faktiskt.

RSS 2.0